Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Daglig verksamhet

Köping

Ett stenkast från vårt LSS-boende har vi rymliga lokaler för vår dagliga verksamhet. Här snickrar vi eller syr efter bästa förmåga och fantasi. Utifrån sin egen förmåga uppmuntrar och hjälper vi våra deltagare att skapa och jobba för att till slut känna stolthet över sitt resultat.

Här har vi också en mobil grupp som på uppdrag kan utföra enklare reparationsarbeten och fastighetsskötsel. Vi alla vet hur viktigt det är att känna att det vi utför är meningsfullt. När vi får möjlighet att jobba på riktigt stärker det inte bara den enskilda individen utan hela gruppen.

Västerås

På ett av Sveriges snabbast växande handelsområden driver vi en daglig verksamhet för 20 personer. Tillsammans med Arosasken AB driftar vi en outlet på 2000 kvadratmeter med ständigt växlande arbetsuppgifter. Tillsammans sköter vi butiken med allt vad det innebär av prismärkning, skyltning, lagerhållning, kassa, plocka fram varor och alla andra arbetsuppgifter som finns. Hos oss kan alla hitta en uppgift efter förmåga! Förutom butiken har vi en utegrupp som arbetar med fastighetsskötsel, vilket kan vara skönt att varva arbetet inne i butiken med.

Tanum

Tanums DV är nu en del av Nytida!

 

Vi fortsätter att bedriva verksamheten som vanligt men från den första februari i Nytidas regi. Mer information om Tanums DV och Nytida finns här!