Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Daglig verksamhet

Göteborg

Nära Göteborg har vi en av våra största enheter för daglig verksamhet. I Landvetter har vi 30 platser för daglig verksamhet. Arbetsplatsen består av många olika moment där varje individ kan hitta passande uppgifter i samråd med platsansvarig.

Katrineforslidens dagliga verksamhet är en mångfasetterad verksamhet som vänder sig till Dig som t.ex. vill arbeta i en secondhand butik med allt vad det innebär. Här kan du även arbeta med musik, it/media, teater, kreativa och skapande aktiviteter mm. Det finns också en särskild grupp för dem som vill ta det lite lugnare och även en grupp som ansvarar för utemiljön och mindre vaktmästerisysslor. När du börjar hos oss får du en tydlig introduktionsplan och tillsammans utformar vi en genomförandeplan för att just du ska uppnå dina mål.

För oss är det viktigt att även erbjuda aktiviteter kring miljö och hälsa, för att skapa balans mellan arbete och fritid.

Vi samarbetar med flera företag där vi får meningsfulla riktiga uppdrag från dem.

Vi har i dagsläget ett samarbete med Grys och strimla.nu bl.a.

Vi arbetar med samhällsintegrerade och riktiga arbetsuppgifter för dem som vill ha det, men likväl helt anpassade aktiviteter, det viktiga är att det ska kännas meningsfullt. Vi möter upp dina önskemål och erbjuder möjlighet att göra praktik på 2 veckor för de som är intresserade.

Köping

Ett stenkast från vårt LSS-boende har vi rymliga lokaler för vår dagliga verksamhet. Här snickrar vi eller syr efter bästa förmåga och fantasi. Utifrån sin egen förmåga uppmuntrar och hjälper vi våra deltagare att skapa och jobba för att till slut känna stolthet över sitt resultat.

Här har vi också en mobil grupp som på uppdrag kan utföra enklare reparationsarbeten och fastighetsskötsel. Vi alla vet hur viktigt det är att känna att det vi utför är meningsfullt. När vi får möjlighet att jobba på riktigt stärker det inte bara den enskilda individen utan hela gruppen.

Västerås

På ett av Sveriges snabbast växande handelsområden driver vi en daglig verksamhet för 40 personer. Tillsammans med Arosasken AB driftar vi en outlet på 2000 kvadratmeter med ständigt växlande arbetsuppgifter. Tillsammans sköter vi butiken med allt vad det innebär av prismärkning, skyltning, lagerhållning, kassa, plocka fram varor och alla andra arbetsuppgifter som finns. Hos oss kan alla hitta en uppgift efter förmåga! Förutom butiken har vi en utegrupp som arbetar med fastighetsskötsel, vilket kan vara skönt att varva arbetet inne i butiken med.