Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ledning och Styrelse

Koncernen består av ett flertal aktiebolag som alla har säte i Göteborg. Bolagen drivs av koncernchefen/VD Christofer Markén och har en extern styrelseordförande Jonas Jireteg.

 


Mer om Christofer Markén

Christofer är utbildad beteende- och kommunikationsvetare. Han har arbetat som enhetschef på flera behandlingshem för ungdomar omhändertagna enligt SoL eller LVU. Han har också varit ansvarig för daglig verksamhet jämlikt LSS. Sen starten 2007 t.o.m. våren 2014 var han VD för LSS Omsorgen och är sen dess koncernchef med övergripande ansvar för strategiska frågor. 2016 återinträdde han på VD posten inom LSS Omsorgen. Med sin långa och breda kompetens tillför Christofer verksamheterna kreativa lösningar utifrån ett humant perspektiv. Christofer är en driven entreprenör med stor vana att starta upp och optimera skiftande verksamheter.
Du kan läsa mer om Christofer på Linkedin.


Mer om Jonas Jireteg

Jonas är en erfaren entreprenör och rådgivare till ägarledda företag. Från att ha drivit flera egna företag stöttar han andra bolag för att framgångsrikt bygga en lönsam verksamhet med stark tillväxt. Han arbetar idag som rådgivare, styrelseledamot/ordförande, coach och mentor för att utveckla företag i många olika bolag. Jonas är också medlem i Styrelseakademin och diplomerad ledarskapscoach.
Du kan läsa mer om Jonas på Linkedin.

kbt