Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ledning och Styrelse

Koncernen består av ett flertal aktiebolag som alla har säte i Göteborg. Bolagen drivs av koncernchefen/VD Christofer Markén sedermera även styrelseordförande. Jan Persson är placeringsansvarig samt Vice VD. Carina Lindelöv är ekonomichef. Mike Lindberg Kvalitets och Verksamhetschef. Daniel Sundell verkar som HR ansvarig.

 


Christofer Markén

Christofer är utbildad beteende- och kommunikationsvetare. Han har arbetat som enhetschef på flera behandlingshem för ungdomar omhändertagna enligt SoL eller LVU. Han har också varit ansvarig för daglig verksamhet jämlikt LSS. Sen starten 2007 t.o.m. våren 2014 var han VD för LSS Omsorgen och är sen dess koncernchef med övergripande ansvar för strategiska frågor. 2016 återinträdde han på VD posten inom LSS Omsorgen. Med sin långa och breda kompetens tillför Christofer verksamheterna kreativa lösningar utifrån ett humant perspektiv. Christofer är en driven entreprenör med stor vana att starta upp och optimera skiftande verksamheter.
Du kan läsa mer om Christofer på Linkedin.


Jan Persson

Jan har en mångfacetterad bakgrund inom flera olika branscher. Den röda tråden handlar om offentliga affärer och Jan är utbildad public bid manager. Som placeringsansvarig och Vice VD har han en central roll i koncernens styrning.

Carina Lindelöv

Carina är utbildad redovisningsekonom och ansvarar för koncernens ekonomiska redovisning.

Daniel Sundell

Daniel är utbildad Psykolog och har under många år arbetat aktivt med verksamhetsutveckling samt personalfrågor.

Mike Lindberg

Mike har en lång och gedigen erfarenhet av arbete inom det sociala området. Han har funnits med i princip sedan starten av koncernen och bidrar med sin genuina kunskap kring kvalitetsfrågor.

 

 

kbt