Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Giving People sponsorbanner stor

Samarbete med Giving People

Vi stöttar Giving People i deras värdefulla arbete för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.

Samarbete med Attention Göteborg

I samarbete med intresseföreningen Attention Göteborg har LSS Omsorgen Sverige AB tagit fram ADHD American Pale Ale och Asperger Bärs. Genom samarbetet vill vi gemensamt lyfta fram individer med funktionsvariationer och samtidigt skänker vi 2kr per såld flaska till Attention och deras värdefulla verksamhet. Vi gillar olika!

Samarbete med Gunnebo Ryttarsällskap (Grys)

Djur har en bra inverkan på oss alla och vi tror på Sedan en längre tid erbjuder vi samtliga som bor hos oss att bli medlemmar och rida hos Grys. Självklart finns vi med och stöttar under lektionstid och ser till att transporterna går smidigt. Grys är en förening med cirka 300 medlemmar och ett tjugotal hästar. Miljön är fantastiskt vacker och rofylld för oss alla. För dom som är nyfikna att prova på ridning  finns möjligheten att göra detta dagtid vissa bestämda perioder i samråd med Grys. Här kan du läsa mer om föreningen.

Samarbete med Commersen

I samarbete med Commersen driver vi butiker där våra deltagare kan erbjudas arbete. Inom handeln finns varierande arbetsuppgifter vilket gör det lätt att anpassa till den enskildes behov.