Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Stabilitet, trygghet och kompetens

När det gäller omsorg om de som vi älskar mest finns det inga krav som är för stora. För oss som leverantör kan det vara svårt att leva upp till. Men vårt mål är att bedriva en verksamhet där vi själva skulle välja att lämna våra barn.

Våra ledord är stabilitet, trygghet och kompetens. De är alla lika viktiga för oss. Det gäller både för våra boende och deltagare såväl som för anhöriga och när vi rekryterar ny personal.


Stabilitet

När något är stabilt står det på fast grund. Oavsett om det blåser småsnålt eller full storm ska det gå att komma i lä. Det handlar om att från lång erfarenhet veta att de verktyg och metoder vi använder är verksamma såväl som om att handen våra boenden tar tag i under promenaden är varm och kraftfull.

Det handlar också om att det finns ekonomisk bäring i vår verksamhet. Långsiktighet och försiktig optimism är grunden för vår stabilitet – vår garanti för att vi finns här när det börjar blåsa. Både boende, deltagare, anhöriga och uppdragsgivare måste veta att vår verksamhet bedrivs utifrån en fast grund, utifrån stabilitet.


Trygghet

Finns det något som beskriver trygghet bättre än när ett barn självmant kryper upp i din famn och ber om att få en kram. Trygghet är ett så viktigt och brett ord att det knappt går att beskriva. För oss handlar det om att allt från anhöriga till våra boende och deltagare ska veta att de är i goda händer.

Det betyder också att våra boende och deltagare känner samma närhet som barnet i famnen och om det skulle behövas vågar be om omsorgen som kramen betyder. För oss är tryggheten det ord som allra mest ska genomsyra den dagliga verksamheten. Det betyder att oavsett vad vi säger att vi kan och levererar så är det hur våra kunder känner sig som är avgörande.

Vi vill att de varje dag ska känna sig trygga i sitt boende och med vår personal och förstås med sina medboende.


Kompetens

Utan kunskap och kompetens står vi oss slätt. Den är grunden för att vi vågar ge oss ut och erbjuda våra tjänster. Med både bred och djup erfarenhet och kompetens vet vi vad som krävs för att uppfylla både våra egna men också omgivning och uppdragsgivares krav.

Vi känner oss trygga i att vi gemensamt har vad som krävs för att också kunna leverera både stabilitet och trygghet.

Välkommen till LSS Omsorgen AB.

ledord