Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mål och Mening

Vår målgrupp är personer som räknas till personkrets 1 och 2 enligt LSS §1. Vi riktar oss främst till de som i huvudsak har Aspergers syndrom*, autism eller autismliknande tillstånd och/eller lågbegåvning. Men vi vänder oss också till dem som har neuropsykiatriska funktionshinder eventuellt i kombination med lindring eller måttlig mental retardation.

Tillsammans med den enskilde individen tar vi fram en plan utifrån förutsättningar, oavsett vilken problemantik som finns. Planen utgår också från vårt uppdrag från uppdragsgivaren där vår verksamhet har sin utgångspunkt.

Vi strävar efter att ha en strukturerad verksamhet med individanpassade planer och veckoscheman som stöd i vardagen. Allt vi gör utgår från den enskildes utförliga genomförandeplan och kan innehålla uppgifter inom områden som personlig vård, daglig sysselsättning, vardagliga göromål och interaktion med omgivningen.

Som anhörig till någon med speciella behov vet vi att den etiska apsekten av verksamheten är av högsta prioritet. När man lämnar en anhörig eller ett barn i vår omsorg ska man göra det i fast förvissning om att det är med högsta tänkbara kvalitet och omsorg, dygnet och året om.

*I DSM-5 är diagnosen Aspergers syndrom ersatt med diagnosen ”autismspektrumsyndrom”.

Kontakta gärna vår VD, Christofer Markén om du har frågor eller vill veta mer.
Du når honom via e-post eller mobil: 070-880 16 50.

 

mal-mening