Offertförfrågan

Ring oss på 08 – 411 22 55 eller använd kontaktformuläret nedan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ord från VD

Sedan jag valde att starta LSS Omsorgen 2007 har jag brunnit för mitt arbete. Efter några år med externa lösningar på VD posten har jag valt att återinträda och det gör jag med glädje. Jag tillhör den lyckliga skara som älskar sitt arbete och det vill jag att samtliga mina medarbetare också ska göra.

Tillsammans är jag övertygad om att vi kan skapa LSS-boenden som är utöver det vanliga. Jag har arbetat i stora organisationer, små organisationer, startat upp verksamheter, vänt ut och in på organisationer, varit chef, ledare och föreståndare samt mött ungdomar och vuxna i min roll med olika förutsättningar. Här har jag äntligen hittat hem – för det är så det känns om LSS Omsorgen.

Min drivkraft och vilja att fortsätta inom vård och omsorg är en optimism och framtidstro med frihet under ansvar. Det stämmer väl ihop med värdegrunden hos LSS Omsorgen.

Genom mina värdefulla medarbetare är jag övertygad om att vi kan skapa boenden och en vardag för våra klienter som känns meningsfull och som hemma.

// Christofer Markén- VD

EMI_6110